Er du vinduespudser og ønsker hurtigere indtjening uden din kunde skal mærke en kvalitetsforringelse så læs mere herunder.

Har du allerede et vaskeanlæg, men mangler ladestrøm til batteriet under slangehjulet ? så ring til mig, jeg har løsningen der virker !

Et varmtvandsanlæg vinder hurtigere og hurtigere frem, da I er mange der ser fordelen i at vaske med ex. 30 grader varmt vand ved et tryk på 40. Borgholt sælger og monterer Purewash hotwater fra Nowas da dette system er veludviklet og de udvikler og tester konstant for at gøre din dag nemmere. Da Borgholt er autoriseret Webasto center, er varmeløsninger i forvejen et produkt med meget stor erfaring. I er mange der bruger mig igen og igen efterhånden som I skifter jeres biler ud, tak for det 😊

Jeg opbygger din bil helt fra bunden gerne med elektrisk slangehjul, reoler, forbrugsbatterier, Euro 6 ladestyring, arbejdslys i kabine og på vejen. Inden opbygningen gennemgår vi dine behov og ønsker og jeg vejleder med egne erfaringer. Over-salg er ikke lige mig, mit værksted lever af kvalitets arbejde, ikke uærlighed. 
Da I jo også driver en virksomhed finder vi et tidspunkt der passer godt til at lave din bil. Mit værksted er ikke et 8-16 værksted, der arbejdes stort set hele døgnet alt efter opgaven. (tillæg for aften/nat arbejde).

Skal du også have advarselslys, også kaldet blitzlys, så læs mere her ”Vognopbygning