Borgholt er autoriseret Webasto center og har også salg, montage og reparation af Eberspächer. Jeg har tidligere arbejdet hos Webasto Danmark som tekniker både som udekørende hjælper, underviser af nye montører og siddet i teknisk support. Derfor kender jeg produkterne mere i dybden end de fleste. Det giver dig fordele under min montage og fejlsøgning, der udføres systematisk. Det giver dig også den fordel, at du altid kan komme og spørge ind til dit fyr, din betjening eller muligheder.

Eberspächer, Webasto, Ardic, Mikuni, der har været mange modeller gennem årene. Jeg har mere end 25 års erfaring inden for montage og reparation af oliefyr og tilbehør i biler og både, så ring til mig og lad os tale om dine ønsker eller måske problemer med manglende varme.

Lad os slå fast med det samme, en motorvarmer skal ikke KUN bruges i frostvejr. Dug på ruderne i september forsvinder når du tænder fyret. Bilen kan stadig være varm når du kommer ud efter at have handlet og været på cafe i en hel time eller tre. Kabinen kan være frisket igennem en varm sommerdag. Du kan tracke din bil via Webasto Appen. Der er så mange muligheder og findes den ikke endnu, opfinder jeg den gerne til dig.

Du kan betjene fyret via App, fjernbetjening, ur eller via panelet i pulten på båden. Håndværkerbilen kan have en simpel on/off termostyring så værktøj og mørtel er frostfri. Ring til mig og hør om mulighederne for dine ønsker, for der er meget mere i denne verden end standardløsninger.