Båd elektriker der kommer ud til båden er der ikke mange af. Borgholt er dog én af dem.

Hele sommeren, ja foråret også, er jeg stort set ikke på værkstedet i Næstved. Servicebilen er pakket med en masse udstyr der kan klare de fleste opgaver på stedet.

Opbygning af forbrugsstrøm, oprydning i ledningsnettet, opsætning af nye eller ekstra sikringsgrupper er blot nogle af de opgaver jeg laver. Nyt toilet eller udskiftning af toiletslanger til lugtfrie slanger er også opgaver jeg udfører. Igen, Borgholt er aut. Webasto center og laver derfor også den rigtige løsning til varme i båden.

Solceller og batteriladeanlæg er et af mine specialer. Der er så mange faldgrupper med strømtab at jeg ikke kan skrive dem her. Så går du og leder efter den rigtige løsning, der virker, så skal du ringe til Borgholt. Den rigtige løsning er ikke den billigste løsning. Den billigste løsning virker nemlig som regel ikke, da der er blevet sparet for meget og derfor er de penge der er brugt, spildt.

Hos Borgholt får du kvalitet og ordentligt arbejde udført. Tingene skal sidde rigtigt og forsvarligt. Jeg laver ikke mekanisk arbejde på motor, drev m.m. Det er der flere andre, der gør rigtig godt.

Ring til mig og fortæl hvad der driller eller ønskes.